SANNIn kesässä mukana VMP

SANNI, yksi tämän hetken suosituimmista ja omaleimaisimmista pop-artisteista starttasi kesäkiertueensa yhdessä VMP:n kanssa. VMP toteutti SANNIn kiertueella Suomen mageimmat työhaastattelut kesällä 2018. Yksi onnekas hakija pääsi avustamaan SANNIa yksityiskeikalla yhden päivän ajaksi. VMP tulee lisäksi näkymään SANNIn keikkabussissa sekä digitaalisesti VMP:n kanavissa.

Tarttuvista riimeistään tunnettu musiikintekijä SANNI kiertää koko kesän ahkerasti Suomen suurimpia festivaaleja ja yleisön villitsemisen ohessa valikoi nyt myös työnhakijoita mitä makeimmilla mestoilla kiertueen yhteydessä.

Suurta suosiota kaikissa ikäryhmissä nauttiva SANNI on loistava esikuva nuorille, joka mahdollistaa luontevan yhteistyön VMP:n kanssa. Ainutlaatuinen ja avoin asenne, omiin vahvuuksiin uskominen, tiimityö ja monipuolinen kokemus ovat vieneet SANNIa omalla urallaan eteenpäin, mutta auttavat myös nykypäivän työn etsijää.

Alkukesästä alkaneen kampanjan tarkoituksena oli antaa SANNIn faneille mahdollisuus päästä osallistumaan VMP yksityiskeikkapäivään assistentin roolissa, keikkabussin ja keikkapaikan puitteissa. Samassa yhteydessä VMP jakoi hakijoille yleiseen työnhakuun liittyviä vinkkejä ja palkitsi aktiivisia ”hyviä tyyppejä” erilaisin kilpailupalkinnoin. Vaikka assarin lopulliselle paikalle valittiinkin vain yksi hakija, voi työura avautua kampanjan kautta ympäri Suomen useille tuhansille nuorille. Tutustu SANNIn assarihaun lisäksi muihin VMP:n avoimiin työpaikkoihin täältä.

SANNIn kesäkiertue:

15.06. Naantali, Kaivohuone

21.06. Tahko, Juhannus

22.06. Rauma, RMJ

23.06. Jämsä, Himos Juhannus

30.06.  Kuopio, Kuopio Wine Festival

06.07.  Turku, Ruisrock HAASTATTELUPAIKKAKUNTA

07.07. Hämeenlinna, Wanaja Festival

12.07.  Oulu, Suomipop Festivaali

13.07. Jyväskylä, Suomipop Festivaali

14.07.  Joensuu, Ilosaarirock HAASTATTELUPAIKKAKUNTA

19.07.  Seinäjoki, Vauhtiajot

20.07. Tampere, Tammerfest

21.07.  Vantaa, Tikkurila Festivaali

26.07.  Kuopio, Kuopio Rockcock

27.07.  Turku, DBTL

29.07. Porvoo, Fac­to­ry­fest

03.08.  Kemi, Satama Open Air

04.08.  Seinäjoki, Solar Sound Festivaali

11.08. Rovaniemi, Simerock HAASTATTELUPAIKKAKUNTA

17.10. VMP Yksityiskeikka HELSINKI CIRCUS, ASSARIN TYÖPÄIVÄ

Hakuilmoitukset avautuvat paikkakunnittain 13.04.2018. Hakuaika on määritelty kussakin ilmoituksessa erikseen. Jokaiselle paikkakunnalle kutsutaan haastatteluun 3 henkilöä. Lopullinen assari valitaan kolmen paikkakunnan parhaiden hakijoiden joukosta.

MIKSI SANNI JA VMP?

Erityisesti sosiaalisen median kanavissa seurattu SANNI istuu aitoudellaan vastuullisuudesta ja työviihtyvyydestään palkitun VMP:n tyyliin. ”SANNI on meidän näköinen tekijä, joka piristää olemassaolollaan koko duunipaikan fiiliksen. Hänessä on samaa valoa ja positiivisuutta, mistä VMP:läisiä usein kehutaan. Uusien työnhakijoiden löytäminen on koko ajan haasteellisempaa ja SANNIn kiertue tarjoaa meille ihanteellisen kanavan löytää tuoreita, innokkaita tekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin ympäri Suomen”, vahvistaa VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

Kaupallisista yhteistöistä Warner Music Finlandilla vastaava Ville Ahtiainen sanoo, että ”on mahtavaa kun kaksi toisiaan tukevaa tekijää löytää toisensa. Tässä yhteistyössä on löydetty se punainen lanka, jonka takia markkinointiyhteistyötä on kannattava tehdä. SANNIn kiertue tavoittaa mielettömän määrän potentiaalisia työnhakijoita.  Samalla voidaan tarjota faneille aivan huikea mahdollisuus päästä päiväksi unelma duuniin SANNIn kiertueelle assariksi. Perfect match!”